Определят национални отбори с резултати от състезанието Идеята на бизнесмена

...
 Определят национални отбори с резултати от състезанието Идеята на бизнесмена
Коментари Харесай

Огромен интерес към лига „Краси” в конния спорт

 Определят национални тимове с резултати от състезанието

Идеята на предприемача Димитър Консулов сработи ослепително. За малко време лига „ Краси ” се трансформира в най-очакваното съревнование с коне  в дисциплината Прескачане на трудности. Огромният интерес към лигата наложи нови правила за присъединяване. Вече един жокей може да бъде картотекиран най-много с 3 коня.

От Българската федерация по конен спорт /БФКС/ оповестиха, че съгласно показаните резултати в Лига „ Краси ”,  се дефинират националните тимове при дамите, децата и юношите в дисциплината Прескачане на трудности.

За купата имат право да се състезават участниците от всичките 4 кръга и влезлите в класацията за край. 

На база „ Фригопан ”, край Пловдив, вторият квалификационен стадий събра хиляди фенове на красивия спорт в първият уикенд на месец юни. Повече от 300 старта дефинираха най-хубавите в юнската подготовка, преди финала в края на септември.
При 4/5-годишните коне на Изпитание 3 се отличиха Калина Кирова със Зумра при дилетантите, Мария Николова с Калия при юношите до 14 година и Калин Неделчев с Кинг Конг при мъжете и дамите. В Изпитание 8 най-хубави бяха надлежно Халед Сабра с Клаудия, Ая Митева с Ларго и Ивайло Бонев с Же Суи Фантастик.
При 5+-годишните коне в Изпитание 4 първите места бяха за Рая Порточанова с Акодеса (U14), Лилия Консулова с Кеч ми (U18) и Георги Георгиев с Кателина В (мъже и жени). В Изпитание 9 премиите заслужиха надлежно Ивана Ангелова с Инкатели, Виктория Димитрова с Клинсман и още веднъж Георги Георгиев.
При 6+-годишните коне първо места в тестване 5 завоюва Апостол Тенев с Форт оф Джулай, а в тестване 10 - Антон Дацинки с Карас.
Състезанието, което носи името на най-хубавата майонеза у нас – КРАСИ, става все по-интересно и оспорвано. Финалът на 28 и 29 септември ще дефинира най-хубавите в прескачането на трудности с коне.

 
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР